Tactical Squad
search
  • Tactical Squad

Tactical Squad

360,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

Warhammer Tactical Squad

Taktiska trupper är ryggraden i alla Space Marine-arméer. De håller marken; ge eldstöd och laddning i blodiga melees, som den ständigt föränderliga krigsteatern föreskriver. 

Den här rutan innehåller allt du behöver för att göra en högt anpassad Tactical Squad på 10 man, inklusive Sergeant och Special Weapon. Det finns så många alternativ och extra detaljer förutsatt att vi rekommenderar att du tar dig lite tid att titta igenom bilderna ovan för att uppskatta dem alla. 

För att bygga Tactical Squad får du 11 torso-fronter (varav 10 är unika mönster); 10 olika benställningar; 16 olika huvuden (13 med hjälmar, 3 nakna); 22 axelkuddar; 10 ryggsäckar (varav 9 är individuella design); och 10 uppsättningar vänster- och högerarm. 

Det finns 10 unika bultvapen, en gravgun, en meltagun, en plasmapistol, en flamer, en missilskyttare (inklusive ryggsäck och reservmissiler). Teamet Sergeant kan beväpnas med en kombination av kraftnäve, makt svärd eller kedjeord, och plasmapistol, grav pistol eller bult pistol. Du kan också göra valfri 1 av följande kombibolter - combi-grav, combi-melta, combi-plasma eller combi-flamer. Truppen kan också beväpnas med en melbombe, ett urval av stridsknivar och tillräckligt med Frag- och Krak-granater för att beväpna varje Space Marine. 

Extra utrustning

Som om det inte räckte, får du också: ett bakre banner för truppsergenten (med valet av tre olika banner toppar); en holstered bolt pistol; inriktning omfång för bultvapen; pergament och renhet tätningar; ammo påsar; en auspex; och 3 reservhänder (1 pekande, 1 som håller en granat och 1 med en pistol med pistol). 

Detta plastsats innehåller 179 komponenter för att göra en 10 man Tactical Squad (och så mycket mer!). Dessutom ingår 2 Ultramarines Infanteriöverföringsark för vilket man kan lägga till kapitelikonografi och truppmarkeringar. 

Denna sats levereras omålad och kräver montering 

48-07
1 Produkt