KAVAN Savage Mini - blå
search
  • KAVAN Savage Mini - blå
  • KAVAN Savage Mini - blå
  • KAVAN Savage Mini - blå
  • KAVAN Savage Mini - blå
  • KAVAN Savage Mini - blå

KAVAN Savage Mini - blå

1 095,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

SAVAGE Mini är en högpresterande 3D aerobatic park-flyer gjord av praktiskt taget okrossbart EPP-skum för 200-300 W borstlösa motorer. Ett par timmar med en flaska cyano är allt du behöver för att avsluta denna modell som klarar klassisk mönsterflygning såväl som alla 3D-stunts! SAVAGE är inte bara för skickliga piloter; till låga priser kan hon flygas av vilken söndagsflygare som helst som redan vet hur man gör en loop, stall turn and roll. Och om något (eller dina fingrar på pinnar) går fel, tack vare den låga totalvikten är det vanligtvis inte mycket skador - och även om så är fallet är EPP-skummet så lätt att reparera!

Allt-i-ett-vingen EPP-skumvinge med symmetrisk vingsektion är förstärkt med ett par kolfiber; de färdigskurna fackarna är verkligen redo för dina servon. Den horisontella delen av flygkroppen är grundligt förstärkt av en väv av kolspetsar; den stora vertikala delen av flygkroppen (tillsammans med SFG-vingarna) gör knivseggen lätt. Brandväggen i plywood är förankrad till skumkroppen med kolstavar också; de förskurna fackarna är redo att rymma hissen och roderservon. Empennagen är också gjord av EPP-skum. Kontrollytans länkage är gjord av 3D-tryckta horn, plastklaffar och korta kolstång. Kolfiberunderredet med lättviktsskumhjul och EPP-byxor är fäst med 4 bultar till en förstärkningsplatta som är förankrad i flygkroppen med 3D-tryckta plasthållare.

Du behöver minst en fyrkanals RC-uppsättning; en datorradio med dubbla och exponentiella hastigheter rekommenderas starkt.

En Sunday Flyer's SAVAGE Mini skulle fungera bra med analoga mikroservon med metallväxlar som KAVAN GO-13MG, Hitec HS-65MG etc. Om du menar allvar med aerobatik ens lite, bör du satsa på digitala servon med hög hastighet och vridmoment som KAVAN GO-1013MG, Hitec HS-5065MG eller liknande.

Vi rekommenderar KAVAN C2830-1300, Model Motors AXI 2212/20 V2 eller liknande borstlösa motorer med APC 10x4.7SF propeller med 3S LiPo batteri.

Minst 30A varvtalsregulator med en kraftfull omkopplings-BEC bör användas - speciellt när digitala servon med hög hastighet och vridmoment är installerade - som KAVAN PRO-30SB.

Du kan använda 3S LiPo flight pack 1200-1300 mAh minst 40C.

Designad och tillverkad i Tjeckien.

Satsens innehåll: tryckta delar av flygkroppen, ving-, stjärt- och hjulbyxor skurna av EPP-skum, brandvägg i plywood, karbonbalkar, 3D-printade plastdelar, horn, gaffel, stötstänger och andra små tillbehör, kolfiberunderrede med lätta skumhjul, illustrerad steg-för-steg bruksanvisning

KAV02.8027
2 objekt