• Ny
search

FOXIX Glider UtrustningEPP

98,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

Okrossbar hopfällbar handboll gjord av skummad polyolefin (EPO) med en spännvidd på 482 mm. Den flyger "rakt ur väskan".

En friflygande handboll gjord av praktiskt taget oförstörbar polyolefinskum (EPO) för alla. Du kan förbereda Fox för flygning på en minut, inget lim behövs. Sätt bara in vingen och den horisontella svansytan i utskärningarna i flygkroppen - du kastar modellen och den flyger redan. På grund av den okuvliga uthålligheten och "gummi" karaktären hos EPO-skum kommer det att vara en ganska stor uppgift för dig eller dina små att förstöra det. Om mindre finjusteringar av glidet krävs kan du hjälpa till genom att försiktigt böja flygkroppens stjärtdel. Satsen innehåller: lister av flygkroppen, vingar och horisontella stjärtytor från EPO-skum

Spännvidd [mm] 482

Längd [mm] 480

Vikt [g] 46

Kontrollerade funktioner Ingen

Svårighet att bygga S0

Svårighet att lotsa P0

En friflygande handboll gjord av praktiskt taget oförstörbar polyolefinskum (EPO) för alla. Du kan förbereda Fox för flygning på en minut, inget lim behövs. Sätt bara in vingen och den horisontella svansytan i utskärningarna i flygkroppen - du kastar modellen och den flyger redan. På grund av den okuvliga uthålligheten och "gummi" karaktären hos EPO-skum, kommer det att vara en ganska stor uppgift för dig eller dina små att förstöra det.

Om mindre finjusteringar av glidet krävs kan du hjälpa till genom att försiktigt böja flygkroppens stjärtdel.

Satsen innehåller: lister av flygkroppen, vingar och horisontella stjärtytor från EPO-skum.

4ST200
3 objekt