• Ny
search

ZETA Glider kit EPP blue/white/

135,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

Okrossbar hopfällbar handboll tillverkad av skummad polyolefin (EPO) med en spännvidd på 500 mm. Den flyger "rakt ur lådan".

Spela in den längsta flygningen och vinn ett RC-kit : Mer på www.pelikandaniel.com/soutez En friflygande handboll gjord av praktiskt taget oförstörbar skumpolyolefin (EPO) för alla. Du kan förbereda Zeta för flygning på en minut, inget lim behövs. Det räcker med att sätta in vingen och den horisontella svansytan i utskärningarna i flygkroppen, klistra fast de förskurna självhäftande dekalerna - du kastar modellen och den flyger redan. På grund av den okuvliga uthålligheten och "gummi" karaktären hos EPO-skum, kommer det att vara en ganska stor uppgift för dig eller dina små att förstöra det. Om mindre finjusteringar av glidet krävs kan du hjälpa till genom att försiktigt stoppa in den bakre delen av flygkroppen eller omplacera lasten inne i kabinen. (Kabinen kan tas bort genom att försiktigt bända den med ett tunt platt föremål - t.ex. en nagelfil, en popsicle stick - in i springan på sidan.) 

En friflygande handboll gjord av praktiskt taget oförstörbar polyolefinskum (EPO) för alla. Du kan förbereda Zeta för flygning på en minut, inget lim behövs. Det räcker med att sätta in vingen och den horisontella svansytan i utskärningarna i flygkroppen, klistra fast de förskurna självhäftande dekalerna - du kastar modellen och den flyger redan. På grund av den okuvliga uthålligheten och "gummi" karaktären hos EPO-skum, kommer det att vara en ganska stor uppgift för dig eller dina små att förstöra det.

Om en mindre finjustering av glidet krävs kan du hjälpa till genom att luta dig försiktigt

flygkroppens bakdel eller genom att flytta lasten inne i kabinen. (Kabinen kan tas bort genom att försiktigt bända den med ett tunt platt föremål - t.ex. en nagelfil, en popsicle stick - in i springan på sidan.) Bildinstruktionerna på kartongen berättar allt i fin detalj.

Nuförtiden är det förstås inte ett oöverstigligt problem att konvertera en Zeta till RC-styrning och eldrift – till exempel med hjälp av elektronik och en motor från en flugen Mini Bee, Sky Eagle eller andra miniatyr RC System eller Nine Eagles-modeller.

Satsen innehåller: lister av flygkroppen, vingar och horisontella svansytor från EPO-skum och ett ark med klistermärken.

4ST11071
2 objekt