• New
SUPER DECATHLON
search
  • SUPER DECATHLON

SUPER DECATHLON

1 395,00 kr
Inkl. moms

Bellanca är en aerobatisk träningsmodell med en räckvidd på 1400 mm och en totalvikt på 690 g. Modell inspirerad av äkta flygplan Ballanca Decathlon tillverkad i Amerika på 1970-talet.

..

Kvantitet
Finns i lager

Vingspann 1400 mm
Längd 1000 mm
Vikt 690-740 g ( avbild på RC-utrustningen )
Servos 4
Material EPP
Funktioner Roder, hiss, skevroder, motor
Nivå ARF

Beskrivning:

Bellanca är en aerobatisk träningsmodell med en räckvidd på 1400 mm och en flygvikt på 690 g. Modell baserad på det riktiga Ballanca Decathlon-flygplanet tillverkat i Amerika på 1970-talet.

Modellen har en mycket attraktiv design, kombination av originalmall och vår huvudsakliga designidé. Flygexponeringen är mycket balanserad och flygplanet beter sig väldigt neutralt och ofarligt i alla faser av flygningen.

Den är väldigt lätt att bygga, extremt tuff, mycket smart och stabil modell gjord av EPP-skum med CNC-teknik. Vingarna är avtagbara.

The fuselage is spatial and it is completely assembled in the kit. Almost all RC components can be install inside the fuselage, thus avoiding interference with the aesthetic appearance of the model.

Nyheter för VERSION 3: Modellen har en ny flygplansdesign, flygkroppen och vingelementen har modifierats, innovationer påverkar monteringen av chassit och denna nya version av flygplansmodellen har batteriinsättning från under flygkroppen.

VA-0003
1 Produkt