• New
EXTRA VA-330 X3
search
  • EXTRA VA-330 X3

EXTRA VA-330 X3

1 495,00 kr
Inkl. moms
Tvåsits akrobatisk modell baserad på vår första EPP Extra VA-330. Den här nya versionen har många förändringar (från den gamla versionen av detta flygplan). Vi behöll enbart grafisk designstil, som vi uppdaterade och moderniserade.
Kvantitet
Finns i lager

Vingspann 1050 mm
Längd 1080 mm
Vikt 600-670 g ( avd. på RC-utrustningen )
Servos 4
Material EPP
Funktioner Roder, hiss, skevroder, motor
Nivå ARF

Beskrivning:

Tvåsits akrobatisk modell från EPP-skum baserad på riktig mästerakrobatisk special Extra 330 LC. Denna modell ger en mycket trevlig, realistisk och dynamisk flygegenskaper som kommer att uppskatta den för nybörjare såväl som avancerade piloter. Modellen gör det möjligt att flyga all konstflygning och 3D-figurer. Flygplansgrafik bygger på den äldre versionen EXTRA VA-330.

Planet är tillverkat med CNC-teknik från EPP-skum. Den har ett brett hastighetsområde och behagligt flygbeteende, EXTRA är främst avsett för avancerade piloter. Denna modell har nästan alla delar gjorda av EPP-skum, plexi cockpit.

Extra 330SC har tilltalande grafisk design, som kombinerar elegans med grymhet. Grafisk design är så unik igen.

Modellen har avtagbar landningsställ. Transport är inget problem, denna modell kan transporteras i bagageutrymmet på vanlig medelklass.

Vi rekommenderar att du använder en borstlös motor med en dragkraft på cirka 1 kg, 890-1200 rpm. 9-12g mikroservon med en dragkraft på ca 2,2-2,5kg (Använd om möjligt digitala servon).

Välj alla komponenter klokt. Kom ihåg att flygvikt och korrekt val av denna rc-komponent avgör kvaliteten på flygegenskaperna hos denna modell!

VA-0002
1 Produkt