Ripmax WOT 4 Mk2 IC/EP ARTF

1 650,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Beställningsvara

Den ständigt populära WOT 4 ARTF har fått en makeover för 2016, det främsta syftet är att göra den lämplig för antingen I / C eller elkraft. Den starka, lätta balsa- och skiktstrukturen levereras av fabriksbyggda och färdigställda kylfilm, så WOT 4 Mk2 ARTF är flykt klar på minimaltid. Modellen levereras komplett med slitstark aluminiumundersättning, förmålad glasfiberhylsa och omfattande tillbehörspaket inklusive hjul, länkar och mer!

En stor lucka med en fjäderbelastad låsstift har installerats framför vingen för att möjliggöra åtkomst för flygbatteribyte. Alternativt gör det också enklare åtkomst för installation av bränsletank och mottagarbatteri. Det finns ett laddningssystem för batterifäste / bricka som gör att batteriet byts snabbt och enkelt samtidigt som batteriet är ordentligt säkrat. För att välja mellan EP- eller IC-ström behöver du bara köpa det relativa valfritt hårdvarupaket som passar din valda kraftkälla.

I tillägg till strukturella förändringar har modellen avslutats i ett ljust nytt färgschema gemensamt med de senaste Chris Foss-designen. Detta ljusa och attraktiva nya schema hjälper till med orientering och gör att du modellerar dig ut på flygplanet.

I luften är det där WOT 4 utmärker sig ... det kan flygas i lite mer än gånghastighet under full kontroll och tryck sedan gasreglaget öppet och du belönas med en glittrande aerobatisk prestanda. Ett ord beskriver bäst WOT 4. Mångsidig. Med reducerade kast är det den perfekta uppföljningen från en tränare. Med de rekommenderade kasten är det den perfekta sportmodellen med slingor, rullar, vippar och snurr som ligger inom dess repertoar. Erfarna piloter vill öka kasten ytterligare, och när de är utrustade med en kraftfull motor i den övre änden av det rekommenderade området, är himlen verkligen gränsen! Med en fantastisk vertikal prestanda kommer denna mycket aerobatiska modell att tillfredsställa den mest krävande piloten.

Finns det en bättre stuntmodell? Vi tror inte det!

• Designad och utvecklad av Chris Foss
• Mycket aerobatisk - Sensationell prestanda & fantastisk låghastighetsmanövrerbarhet
• Förformad aluminiumundervagn och förmålad glasfiberkåpa
• Lätt CNC-balsa / skiktkonstruktion
• Fabrik täckt av kylfilm
• Fet nytt färgschema!
• Passar antingen elektrisk eller I / C-ström (Pack säljs separat)
• Lämplig för ett brett utbud av kompetensnivåer

Valfritt Power
Pack-paket I / C-maskinvarupaket: A-CF002 / ICP
Electric Hardware Pack: A-CF002 / ELP

Spännvid       1334mm

Längd            1185mm

Rekomnation tillbehör:

Servon          4-5 servon

IC Motor       40-53 cu  2T

El motor        Quantum 40 Borstlös

Fartreglage  60A

A-CF002/A
Ny produkt